istorie

Trupa Toxic are la baza un grup de prieteni, adunati din placerea de a canta rock.

Marius ("Aripil", voce), Ovidiu ("Frankie", bas) si Bogdan (chitara) se cunosc inca dinainte de revolutie. Adolescenti fiind, locuiau in aceeasi zona si ascultau cam aceeasi muzica (rock, in masura in care se putea pe vremea aceea).

In anii de dupa revolutie Aripil a incercat sa puna pe picioare o trupa impreuna cu Frankie (pe atunci la chitara). In acea perioada Bogdan canta cu Hades (death metal) si mai apoi cu Exil (heavy metal, aici a cantat o vreme si Frankie). Pe la mijlocul anilor '90, o prima incercare a Toxic-ului a constat din Aripil la voce, Frankie si Bogdan la chitari si Joe la tobe. Din pacate n-am reusit sa gasim un basist stabil, si acest lucru, alaturi de chestiuni legate de scule (n-aveam), de sala de repetitii adecvata (n-aveam) si de diverse alte probleme (de astea aveam) au facut ca trupa sa intre pe linia moarta. Fiecare si-a vazut de drumul lui, cu servici, cu familie etc.

In vara lui 2004 am pus din nou trupa pe picioare. Cu Aripil la voce, Bogdan la chitara, Frankie trecut la bas si Iani Varady la tobe ne-am pus pe treaba. Am repetat, am facut piese, am cantat in cluburi timisorene.

In aprilie 2004, membrii fondatori ai grupului sunt:

    Bogdan CARUNTU - chitara
    Marius DUNDI - voce
    Ovidiu LICU - chitara bas