trupa

Acest grup s-a format din dragoste pentru muzică. Respectăm muzica bună şi dorim să ducem cât mai sus stindardul genului pe care îl abordăm, cu harul, cu mintea şi cu sufletul nostru.

Am avut curajul ca să alegem un gen pe care toti cunoscuţii şi prietenii, la momentul acela, ne-au spus că a apus. Noi însă am mers înainte. Aşa am crescut, asta simţim, şi asa o să sfârşim: ROCK.

Această trupă cantă numai live, durata concertului fiind de aproximativ o oră şi jumătate. Genul abordat este hard & heavy. Textele şi muzica ne aparţin în totalitate, piesele sunt inspirate din viaţa de zi cu zi a unui om de rând. Textele nu au caracter politic sau obscen.

De la primul şi până la ultimul acord, cântăm din suflet pentru spectatorii care de fiecare dată au fost alături de noi şi au cântat impreună cu noi. Fără acest public minunat noi nici nu am fi putut exista.

Mulţumim pe acestă cale foştilor membrii ai trupei, prietenilor care ne ajută, familiilor noastre şi tuturor celor care au fost şi sunt alături de noi.


Mulţumesc,
Marius DUNDI.